top of page

Веселковий світ дитинства


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят. Тому ще і ще раз замислюємося над тим, що потрібно для щасливого дитинства наших малят. Проблем безліч! Як зберегти здоров'я дітей? Як зробити їхнє життя змістовним, цікавим, радісним? Як учити малят добра і любові? Як захистити від жорстокості та зла, не дати агресивності проникнути у дитячі душі...

Тому сьогодні першочерговим завданням ДНЗ №7 (ясел-садка) є забезпечення належних умов для того, щоб кожна дитина росла здоровою і щасливою, мала можливість розвити свої інтереси та здібності, отримала належну освіту та виховання. Головна наша мета– плекати дитинство, чудову пору пізнання світу, розвитку і сподівань на світле життя. Кожного дня, зігріваючи любов’ю і теплом кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього, працівники нашого садочка намагаються зростити своїх вихованців достойними людьми, які неодмінно стануть гордістю країни.

Відзначати Міжнародний день захисту дітей - добра звичка для нашого дошкільного закладу. Цей день для дорослих є нагадуванням про захист прав наших дітей на життя, свободу думки, на освіту, відпочинок, дозвілля, на захист від насилля і експлуатації. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення всіх мрій та сподівань і заради їх щастя ми готові долати всі труднощі та перешкоди.

У дошкільному навчальному закладі №7 (яслах-садку) проводились заходи в рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей та початку оздоровчого періоду.

Літня, сонячна погода сприяла піднесеній святковій атмосфері. Гарний настрій створювали прикрашені ігрові майданчики та групові кімнати.

Зранку діти старших груп брали участь у спортивних змаганнях «Веселі старти», які проходили в фізкультурно-оздоровчому комплексі. Дошкільнята змагалися у різних естафетах, проявили спритність, вправність. Сміх, море задовoлення, радісні вигуки на підтримку учасників змагань панували в залі. Як чітко, злагоджено діти виконували вправи, а як азартно змагалися, вболівали за свою команду.

Наша команда юних спортсменів «Олімпійці» посіла почесне перше місце та отримала переможний кубок, медалі та солодкі призи.


Колектив садочка запросив малечу на святковий захід «Сонце дитинства сіяй нам завжди ». Музична зала в одну мить розквітла яскравими дитячими усмішками, різними барвами квітів, повітряних кульок. Справжній карнавал талантів презентували вихованці. Дошкільнята демонстрували свою танцювальну майстерність, співали пісні, розповідали вірші про літо. Юні артисти подарували усім присутнім море позитивних емоцій. А також до дітей завітав герой з мультфільміу – домовичок Кузя, який розважав малюків, грав з ними в ігри. Малята емоційно відгукувались на поведінку казкового героя, вчилися доброти, співчуття, взаємовиручки.

Глядацьку підтримку учасникам святкової розваги забезпечували найменші вихованці закладу та працівники, які не шкодували щирих оплесків та радісних усмішок.

Продовжили святкування вже на свіжому повітрі, під відкритим небом. Для дітей середніх та молодших груп була організована спортивна розвага «Літо – радісна пора, любить літо дітвора».

Спортивний майданчик ДНЗ був святково та гарно оформлений повітряними кульками, квітами, гірляндами. Розпочалося дійство веселим хороводом, що налаштувало дітей на позитивний веселий настрій. У гості до дітей завітав веселий клоун , який співав разом з дітьми пісні про літо та щасливе дитинство, загадував загадки та танцював разом із дошкільнятами веселі таночки . Діти змагалися у різних естафетах, проявили спритність, вправність.

Протягом дня вихованці з великим задоволенням грали в різноманітні веселі та цікаві ігри. Завершилося свято конкурсом малюнків на асфальті « Хай яскраво сонце світить!», де діти проявили свої таланти та креативність. У цей літній день лунав веселий, дзвінкий сміх. Всі були радісні, усміхнені і щасливі. Малюки отримали велике задоволення, гарний настрій та незабутні емоції від свята.

Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей.

Від нашої уваги, любові, виховання залежить доля дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо їх любов'ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще! Віримо, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо!


Наше життя
Архів
bottom of page