top of page

Педагогічні читання «Золоті розсипи педагогічних ідей В.О. Сухомлинського».

Цьогоріч, 28 вересня в Україні та світі відзначають 100-річчя людини, творчість якої – унікальне явище в українській і світовій педагогіці. Це - видатний педагог Василь Олександрович Сухомлинський. Всеосяжна, багатоаспектна науково-педагогічна творча спадщина Василя Олександровича з роками не втрачає своєї актуальності, а відкривається все новими і новими гранями.

З цієї нагоди та з метою вшанування пам’яті великого педагога -мислителя , 28 вересня в ДНЗ №7 (яслах-садку) Вовчанської міської ради пройшли педагогічні читання «Золоті розсипи педагогічних ідей В.О. Сухомлинського». Під час яких учасники мали змогу ознайомитися з багатогранністю таланту Василя Сухомлинського, його педагогічною спадщиною, долучитися до його філософії. Педагоги ділилися роздумами про актуальність педагогічної творчості Сухомлинського. Виступи були змістовними, корисними та пізнавальними. Деякі з них супроводжувалися мультимедійними презентаціями.

У залі була розгорнута виставка книг та журнальних статей великого педагога. Присутні мали змогу, гортаючи сторінки книги, потрапити в «школу батьківства», «школу мислення і мови», «школу творчості і краси», «школу моральності».

Педагогічні читання пройшли успішно, учасники та слухачі дізналися багато нового.

Також пройшла виставка дитячих малюнків присвячена 100 річчю від дня народження В.О. Сухомлинського “Твори Василя Сухомлинського очима дітей”.

«Людина, народжується на світ не для того, що зникнути безслідно пилинкою, Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний».

В.О. Сухомлинський

Наше життя
Архів
bottom of page